Vackert boende med hög standard i östra Jämtlands vackra natur. Hos oss kan du vandra, fiska, jaga eller bara ta det lugnt och njuta.

Gården ligger 30 meter från Hällsjön som är den nordligaste sjön av de 4 sammanhängande som förutom Hällsjön utgörs av Trossjön, Bodsjön och Lungsjön. En sammanlagd sträcka på 10 km.

 

Byn ligger naturskönt i Bräcke kommun, på gränsen till Ragunda kommun i östra Jämtland. Omgiven av sjöar, berg och gröna skogar. Fiskrika sjöar med gädda, abborre, öring och braxen. Skogar med allsköns vilt t.ex älg, björn, bäver och hare.10 mil till Östersund, Sundsvall och Sollefteå.

 

I byn bor ca 100 personer och här finns en fin hembygdsgård, Furuvikens festplats med dans varje onsdag på sommaren, Flarkens våtmarker, Ilvåsens motocrossbana och vilda westernstaden "Old Trail Town" är några saker byn kan bjuda på. Mer finns att läsa på www.hallesjo.se.

 

Koordinater:

WGS 84 (lat, lon): N 62° 55.234', E 16° 13.386'

WGS 84 decimal (lat, lon): 62.92057, 16.22310

RT90: 6978971, 1521243

SWEREF99: 6977329, 562119

Nyheter

Nu finns djupkartor i både tryckt och digital form. Kartorna är dessutom gratis!!

Den tryckta papperskartan finns hos oss på Klockars.

Den digitala kartan i pdf-format kan du ladda ner här och öppna i appen Avenza Maps i din smartphone eller platta. Då kan du använda enhetens gps för att navigera i djupkartan.

Läs mer och ladda ner kartorna på www.hallesjofishing.se

Visa hela nyheten »

Nu kan du se väder och vind live från vår webkamera. Under fliken Webcam hittar du den.

 

Visa hela nyheten »

Förra helgen fyllde vi på med råvaror till Klockars matkasse. Det blev både älgkött och trattkantareller. Lingon plockade vi tidigare och i trädgårdslandet har vi skördat bl.a. potatis och lök. Se våra olika menyer!

Visa hela nyheten »

Alltid lika roligt att dra kampvilliga abborrar. Denna bild är taget i tisdags. Den vägde ca 1 kg och såklart släppte vi tillbaka den så har vi chansen att fånga den igen när den blivit ännu större.

Visa hela nyheten »

Dags att njuta av sommarfiskesäsongen. Gäddfisket är på gång!

Välkomna!

Visa hela nyheten »